GMNmentor - divisio

Ingyen 108 országba mobilozhat, sőt pénz is generál!

új üzlet

Egy üzletet építünk 184 országban és nem egy országban 184 üzletet! Egyedülállóan új, rohamosan növekvő, telekommonikációval és zöld energiával foglalkozó hálózathoz vezető partnereket keresek!

         +36 70 977 37 27

gmnmentor@gmail.com

Folytatás a webkonferencia
Nincs több telefonszámla

Három barát, és nincs több telefonszámla!

Amit viszont nem tud egyetlen más szolgáltató sem: ha 3 személyt regisztrál, akik vásárolják a havi feltöltésüket, a saját feltöltése – és ezzel a havi aktivitást – ingyen adja a Cég, pluszban, a jutalékok felett! Ha három 30 dolláros partnere van, a 30 dollár feltöltést kapja, ha pedig három 99 dolláros partnere van, akkor a 99 dolláros feltöltést kapoja ngyen!

(Így a hálózata is gyorsan nővekedhet: 3, 9, 27, 81, 243, 729, 2187, 6561, 19683, 59049)

Legfrissebb hír
gmn levél 23. 20130513 Adkash softsim telepítése.ppt
adkash softsim telepítése.ppt
2013-05-13 08:34:21
WOR(l)D GMN reklám
Kérek még információkat!

Kattinston IDE!

Ha megadja a nevét email címét és/vagy telefonszámát, akkor értesítjük, hogy mikor és hol tudhat meg még többet. Hagyhat üzenetet. Visszahívjuk!

Braziliai vernyeny
Napkollektorok
Kedvezményes jegyet kérj tőlem

gmn levél 14. 20130419

bemutatkozó levél

 

WOR(I)D GMN

Globális mobilforgalom és telekommunikáció

Regisztráció: http://moneymentor.worldgmn.com

 

Világcég szolgáltató  Magyarországon

Saját fejlesztésű SIM kártyájukat egyaránt lehet GSM és VOIP rendszerben használni! Roming díjak nélkülhívhat 108 országban a mobiljáról bármilyen telefont, az egész világ irányában, akár net-kapcsolat nélkül is. (Továbbajánlással komoly hálózati jutalékot is kereshet utána!)

 

     Komoly cégháttér:          A Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja DSA

     A Cégközpont:                     New York, a Broadway-n

     Pénzügyek könyvelés:       Szingapúrban

     A jogi központ:                     Miamiban

     A SIM-kártya gyártása:       Londonban

     A készülékek gyártása:      Kína

     A logisztikai központ:         Olaszország

     Marketing:                            Olaszország

    Adkash reklám:                    Kalifornia

 

A kommunikáció már nagyobb üzlet, mint az olajipar, több okos telefont adnak el, mint számítógépet, a telefonok átvették a számítógépek legtöbb funkcióját, sőt ma már többet is!

 

1. TERMÉK: Telefonáljon az egész világgal, roming nélkül!

30 USD feltöltéssel (3O napig) , a világ bármely országából, a világ bármely országát hívhatja, mobil és vezetékes számokat egyaránt:

 

     Net nélküli hagyományos mobillal: havi 400 percet beszélhet le (kb. nettó 13 Ft/perc).

Ez esetben a Cég SIM kártyáját meg kell venni hozzá, ami egyszeri 60 USD

      Netes okos telefonnal havi 800 percet kap (kb. 7 Ft/perc), és nem kell SIM kártyát venni hozzá. Egy ingyenes szoftver feltelepítésével minden telefont, netkapcsolat nélküli mobil és vezetékes telefonokat is elér, sőt, számítógépet is hívhat!

 Számítógéppel: Feltöltheti a telefonálási egységeit számítógépére, tabletre, és a szoftver segítségével hívhatja mások telefonjait, szintén havi 800 perc erejéig.

     A rendszer tagjai egymást akár ingyen hívhatják több mint 100 ország bármelyikében  legyenek is.

 

Unlimit - korlátlan csomagunk van amely lehetővé teszi, hogy korlátok nélkül telefonáljon 99 USD- ért ( 3O napig).

A szoftvered másodperc pontosan jelzi, hány percet telefonál le és mennyi van még a keretből.

Amennyiben szükséges, rá tud tölteni újabb perceket (6 dollártól). Ezek a plusz feltöltések átvihetők a következő hónapokra is.

 

Három barát, és nincs több telefonszámla!

 

Amennyiben 3 személyt regisztrál, akik megvásárolják a havi feltöltésüket, a saját feltöltési – és ezzel a havi aktivitása ingyenes lesz! Nem kell 30 $-t befizetni.

Ha pedig három 99 dolláros partnere van, akkor a 99 dolláros korlátlan feltöltést kapja teljesen ingyen!

 

2. TERMÉK: ADKASH: Pénzt kap minden hívás után!

 

Ingyenes, szabadalommal védett szoftver Android 2.2 feletti okos telefonra való telepítésével, minden bejövő hívásnál, vagy SMS-nél, MMS-nél a készülék kijelzőjén meg fog jelenni egy hirdető cég szolid reklámlógója – BMW, IKEA, Coca Cola stb. –, akik fizetnek a mobilreklámért. Ön pedig minden ilyen alkalommal kap 1-5 centet (2-11 Ft). Jelenleg még nem üzemel 100%-on a rendszer, csak részlegesen és korlátozottan. /Próba verzió most tesztelik a véglegesítésre hiszen ez 230 országban fog mükődni./

 

A mobil reklám a reklámpiac viszonylag új szereplője. 2012-ben 3,3 milliárd USD volt e reklámpiac globális forgalma, 2015-re ezt 20,6 milliárd USD-ra prognosztizálják. De ami a lényeg: ebből a tortából a WORLD GMN ingyenes szoftvere segítségével a résztvevők pénzt keresnek:

 

     Ingyenes tagok számára jelenleg még nem, de a partnerek számára igen, de a későbbiekben mód lesz letölteni a szoftvert és pénzt keresni vele. Nem kell semmit, sehova fizetni, nem kell a reklámokat nézegetni, kattintgatni stb. Csörren a telefon, felvesszük – ennyi! Így, a hívások, SMS-ek utáni 1-5 centekből heti 20 USD maximális jövedelemre fog tudni szert tenni e reklámok által egy ingyenes tag is. 10 USD megkeresése után bankkártyát kap, ami segítségével pénzéhez hozzájuthat. Ingyenes tagként azonban nincs mód továbbajánlani a rendszert, hiszen nincs nekik saját regisztrációs linkjük. Hálózati jutalékot tehát nem tudnak elérni, csak a saját bejövő hívásaik, SMS-eik reklámjai után részesedhetnek.

 

     Affiliate tagtól felfelé azonban már kap regisztrációs linket, szervezheti a hálózatát, és ha megvan a 30 dolláros feltöltésed (aktivitása) az adott hónapra – amit természetesen letelefonálhat –, az AdKash rendszere után jogosultsága van már hálózati jutalékra is! Affiliate-ként minden feltöltött és hetente frissített szoftver után HETI 5 cent hálózati jutalékot kap. Később, ha az ingyenes tagok is letölthetik az alkalmazást, onnantól utánuk is!

 

     Magasabb fokozatban viszont a jutalékok is magasabbak: PRO tagként heti 20 cent jár a PRO tagok után, Masterként pedig heti 1 USD jár a Masterek és 20 cent a PRO tagok után, –  Affiliate után 5 cent jár a gyengébbik lábról, végtelen mélységig!

 

3. TERMÉK: Mobiltelefonok, táblagépek

Affiliate tagtól felfelé a web-irodádból elérhető a Store áruház, ahol hozzáférése van a Cég teljes áruskálájához: Innen végezheti el a havi aktiválások feltöltését, a plusz percek feltöltését, valamint a különböző kategóriájú, saját fejlesztésű mobiltelefonok, okos telefonok, táblagépek vásárlása, és eladása, SIM-kártya vásárlása is itt történhet. Minden terméknek pontértéke van, ahogy a telefonos feltöltéseknek is, és ezek után hálózati jutalék jár a PRO és Master státuszú tagoknak.

 

Bináris jutalékrendszer, 20% fizet a végtelen mélységig – (Maximum 50 000 Dollár/hét)

Összesen 10 féle hálózatos kifizetés van, melyek részletezése nem tárgya e leírásnak. De mivel a rendszer alapja bináris, meg a klasszikus marketing nagyon nem mindegy, mikor aktiválod magad és kerülsz be a fába, legalább Affiliate tagként, 1 pozícióval.

 

Regisztrációs link: http://moneymentor.worldgmn.com

 

Regisztrációs módok:

INGYEN REGISZTRÁL (jelenleg erre nincs mód, később aktiválják e lehetőséget):

     Letöltheti bármelyik mobiljára a reklám-alkalmazást (ADKASH), és keresheti vele az 1-5 centeket (10 Ft-okat) minden hívásfogadásnál, vagy SMS fogadásával. Maximum heti 20 dollárt (havi 80 USD – 16 ezer Ft) lehet így keresni…

 Ingyenes tagként viszont nincs lehetőség a rendszert továbbajánlani, tehát hálózati jutalék megszerzésére nincs mód

     Ha a keletkező bevétele eléri a 10 USD-t, a tag kap egy Direct Cash Card bankkártyát, amiről a jövedelmét felveheti.

 

AFFILATE STORE PACK –  39 USD:

     Első sorban a telefonálás és rendszerhasználat miatt regisztrálók számára javasolt!

       Elfoglal egy pozíciót a bináris fában

     Saját weboldal, web-iroda, hozzáférés az áruházhoz

   Ha igényli, megvásárolhatja a Cég SIM kártyáját (egyszeri 60 USD), ami 20 USD lebeszélhetőséget is tartalmaz

   Vásárolhat az áruházban feltöltéseket, készülékeket, telefonokat stb.

      A honlapja segítségével vásárolhatnak tőle készülékeket, ami után azonnali jutalékot kaphat (konkrétan az árrést megkapja a vásárlások után)

 Feltöltheti okos telefonjára, táblagépére, számítógépére a telefonálásra használható SoftSim programot

  Feltöltheti havi 30 dollárral a SIM kártyáját, vagy a telepített programját, és telefonálhat velük, tehát használhatja a rendszert

 Letöltheti bármelyik mobiljára az ADKASH-t, fogadhatja a reklámokat

   Jogosult az ADKASH és a telefonos rendszer szervezésére, a regisztrációs linkje segítségével (de hálózati jutalékra jogosult a készülékvásárlások,  de a  30 dolláros feltöltések után nem!)

     Végtelen mélységből megkapja a hálózati jutalékot az alatta lévő ADKASH alkalmazások után, (5 cent hetente), később az ingyenes tagok után is

     Ha a keletkező bevétele eléri a 10 USD-t, a tag kap egy Direct Cash Card bankkártyát.

    Mivel hálózati jutalékot kizárólag csak az ADKASH után kap, célszerű mihamarabb upgradelni magasabb üzleti szintre (Pro vagy Master tagságra)

 

PRO PACK – 250 USD + 39 USD tagság (a fentieken túl):

     Kap 30 USD-s feltöltést 400 (vagy 800) perces letelefonálható beszédidőt,

  Kap 2 db. 39 dolláros vouchert, amit az Affilate-ként regisztrálóknak tud átadni,

  Kap 100 Golden Pointot. Ez 100 USD értékű vásárlási lehetőséget jelent az áruházból (Így a regisztráció árából 30+78+100 dollárt azonnal vissza tud keresni, fel tud használni.)

          Kap továbbá egy 100 fős web-konferenciatermet (1 évre ingyenes használatra.)

     Hálózati jutalék minden feltöltés, illetve a Store-ban vásárolt termék után (15% végtelen jutalék a gyengébbik lábról)

     Kap továbbá egy 2500 fős  videó web-konferenciatermet 32 web kamerával,

     Videó képeslap szolgáltatás

 

MASTER PACK – 618 USD + 39 USD tagság (a fentieken túl):

     Nem 1, hanem 3 pozíció a bináris fában

 Kap 10 db. 39 dolláros vouchert, amit az Affilate-ként regisztrálóknak tud átadni

  Kap 30 USD-s feltöltést 400 (vagy 800) perces letelefonálható beszédidőt,

 Kap 200 Golden Pointot. Ez 200 USD értékű vásárlási lehetőséget jelent az áruházból (Így a regisztráció árából 30+390+200 dollárt azonnal vissza tud keresni, fel tud használni.)

     Kap továbbá egy 400 fős web-konferenciatermet,

     web-irodát rengeteg funkcióval

 Kap továbbá egy 2500 fős  videó web-konferenciatermet 32 webkamerával,

     A bankkártyát azonnal megkapja

     5 weboldal (6 nyelven)

     Üzletépítő segédletek

     És ami a lényeg: maximális hozzáférés a teljes jutalékrendszerhez és százalékokhoz (20% bináris jutalék végtelen mélységig a rövidebb láb forgalma után stb., összesen 10 féle hálózati jutalék lehetőségével)

     MASTER + POWER UNIT 1539 + 39 USD tagság (a fentieken túl):

     1 MESTER PAK

     1 POWER UNIT ENERGIAEGYSÉG  ami 15-20% profitot hoz  25 éven keresztül akár éves növekedése  5% lehet.

 

Hálózatépítésben gondolkozóknak egyértelműen ez javasolt, hiszen előbb-utóbb mindenképpen érdemes az alacsonyabb szintekről ide a felminősítés, javasolt tehát eleve itt kezdeni az előnyök miatt!

 

 

Regisztráció:  http://moneymentor.worldgmn.com

 

A fizetési módok:

Több lehetőség van: Bankkártyával, banki átutalással (külföldi devizaszámlára), Payza számláról, jutalékból (kártyáról, vagy belső egyenlegről). 

 

Ha van linke cserélje ki a sajátjára. 

pl. www.felhasznalonev.worldgmn.com

Napra kész új információkat a www.gmnmentor.8x.hu  oldalon olvashat!

 Letölthető webkonferencia!

2013 április 11-én készült

( A link, amit bemásolhat: https://docs.google.com/file/d/0B2HDF9YK_UhpMG9td3F5eUZQdlU/preview )

"Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket."  - Walter Chrisler

 

 

Mit nyújt a cég?
Legfrissebb hír
gmn levél 23. 20130513 Adkash softsim telepítése.ppt
adkash softsim telepítése.ppt
2013-05-13 08:34:21
Hogyan csatlakozhat?

0. INGYEN 0$! (0 Ft)

Ha csak a telefonálásával
akar pénzt keresni.
Kérje a kódót ide kattintva
(Affiliate store Vouchers-t)
 
(kb 8900 Ft)
 
Tényleges kiadás:
119 $ = kb 27 000 Ft
 
Tényleges kiadás:
67 $ = kb 15 200 Ft!
A legtöbben ezt választják!
 
Ténylegesen csak nyeresége van!
A legjobban ezzel
az indulással jár!
wor(l)d gmn promó
Kedvenc mai idézet

"Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket."  - Walter Chrisler

Napi vicc
A nap vicce
gmnmentor@gmail.com

Ha meg van elégedve velünk, mondja el mindenkinek, ha nem közölje velünk!

+36 70 977 37 27

kalkulátor link
http://www.carbonsolutions.cc/calculator/doki
www.moneymentor.worldgmn.com ... dr. Kun László gmnmentor divisio honlapja ... email.: gmnmentor@gmail.com ... Telefon.: +36 70 977 37 27 ... Itt kapható: kartfon (bankkártya méretű telefon)